Vores Mazda skal have en omgang slibning – og det bliver en grundig sandblæsning eller glasblæsning

Vores øse trænger til en slags slibning {www.gladsaxemetal.dk/slibning}. Min kæreste og jeg har søgt en del over, hvad du vil vælge af slibning og her efter overvejet forskellen ml sandblæsing og glasblæsning (www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning). Undertegnede kunne forstå på en privat internetside, at glasblæsning kan forstås som en slags sandblæsning {www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning}, og at glasblæsning, præcis som navnet antyder, er en slibning der gennemføres med fine glaskugler i stedet for sand. Modsat en sandblæsning skulle glasblæsning ikke fungere som slibende men derimod polere overfladen . Derfor bliver kæresten og jeg i tvivl, om hvorvidt sådan et stk glasblæsning på sigt er bedst.

Undertegnedes morfar Børge har spurgt, om Jeg har planer om at betale for håndværker til at klare den slibning eller hvorvidt vi overvejer at klare tjansen selv. Min kæreste og jeg eftersøgte lidt efter tips til gør-det-selv sandblæsning og glasblæsning, men undertegnede har ik’ rigtig evnen eller modet til at starte op på det projekt. Undertegnede er sandelig ikke årets gode handyman. Og på 1 af hjemmesiderne der rummer tips til at gøre sandblæsning selv, står der, at du nærmest kan risikere at blæse dytten helt ud af facon, og at blæsnuningen sviner ganske meget. Og ja, det ville lige ske, at det ender galt, hvis jeg kaster mig ud i en gør det selv glasblæsning. Så må vi hellere lade de dyre professionelle om at klare den slibning.

Efter den slibning er overstået må spanden have ny maling. Og på den front er vi sjovt nok ik’ enige om kuløren. Må det blive en klassisk sort eller sølv, eller måske et styk sjov orange eller rød. Dét kan jeg og kæresten debattere i mens vi indhenter priser på sandblæsning. Derefter vil mig og min kæreste anse, hvem af os der kommer vindende ud af diskussionen.