Vil parterapi forbedre din dagligdag?

Som menneske vil man mange gange fremstå som værende stærk og selvstændig. Det kan anses som en vægtig fiasko, i det tilfælde at man skal få rådgivning eller ender i besværligheder, som man ej evner at ordne selv. Individuel terapi kan blive en ret behjælpelig hjælp, når dine livsproblemer har uklar årsag. Det vanskeligste step til personlig udvikling er tit at vedkende sig, at man har et problem. Dette trin er automtisk overstået, hvis man tilmelder sig imago terapi. Anvendende individuel terapi vil dine sanser sikkert vandre, så du har chancen for at få stor fremgang. Vanskeligheder kan i begyndelsen synes uden vigtighed, men de kan gradvist blive større og til sidst være en forhindring i dit daglige liv.

At ægteskabet eller et lignende tæt forhold ej fungerer perfekt, vil på samme måde være vanskeligt at erkende. Imago parterapi skaber mulighed til at analysere de komplikationer, du kan opleve med din partner & med en erfaren psykoterapeut vil I snildt få alting til at køre igen.

Du skal ikke på noget tidspunkt føle, at du er ensom med dine vanskeligheder, & ved hjælp af gruppeterapi vil du gennemarbejde dine menneskelige færdigheder. At være klar over, at du slet ikke kan siges at være det eneste menneske, som har behov for terapi, bør være en vigtig støtte – og du er aldrig ensom til gruppeterapi. Hjælp til at vinde din inderste kamp kan du få med gruppeterapi ved en professionel psykoterapeut , således at du i stedet kan nyde dagligdagens mange solskinsstråler.