Undertegnede vil ud at sejle til sommer – husbonden og undertegnede har kastet os ud i at tage duelighedsbevis ved speedbådskørekort Århus

Leif og jeg er lige startet på at gå til duelighedsbevis. Jeg ved egentligt ikke, hvorfor det hedder duelighed. Gør en af jer? Begrebet duelighed dækker over en form for speedbådskørekort Århus, der tillader at jeg & min kæreste når vi har fået vores duelighedsbevis kan låne en båd og holde sommeren med sejllads.

Hen over noget tid har vi gået og tænkt på at vi skulle få et såkaldt bevis på duelighed, idet ham og jeg holder af sejllads og havvandet. Onkel Frank har selvfølgelig duelighedsbevis og flere gange været med ham på vandet og overvejede selv at få bevis på duelighed. Både dét at sejle og følelsen i havnen, hvor du hygger efter skumring med hvidvin, god mad og hyggesnak sætter jeg pris på. Så et duelighedsbevis med speedbådskørekort Århus skal jeg igang med.

Progressive mig forhørte derfor den gode mand, hvor han selv fik taget duelighedsbevis, og så fik speedbådskørekort Århus en rekommandering fra onklen. Det er nær mit job, så speedbådskørekort Århus er super. Så kan kæresten og jeg tage os et duelighedsbevis når ham og jeg har fri fra studie og job.

Hvad med jer? Kender I også en god virksomhed der tilbyder speedbådskørekort Århus, har et par af jer også været til duelighed test eller har nogle af jer læsere haft duelighedsbevis over længere tid?