Undertegnede & manden kan hundrede % sige god for de forsatsvinduer, vi har sat i

Siden mig & manden er moveret ind i vores hyggelige, gamle enfamilieshus, så opnåede jeg en enorm mængde ny viden om forsatsvinduer til risiko for skimmelsvamp og isolering. Lidt vildt. Vi har fået opsat forsatsvinduer, efterisoleret og har desuden sluppet af med de tilfælde af skimmelsvamp, der var eksempler på i det lille værelse på første sal. Det mener jeg er ganske sejt ordnet af Mikkel & mig, som at der begge er vant til at leve i almen lejlighed inkl vicevært.

Vinduesrammer uden sprosser kaldes forsatsvinduer. Vi fik hjemmets forsatsvinduer opsat direkte på det indvendige af karmene på de nuværende vinduer. Det var heldigvis hurtigt fikset. Det er ligeledes muligt at opsætte vinduer som er koblede og opnå det samme. Men vi har sgu mange ting og sager, som at der ku’ forbruges moneter på, og det har en meget højere pris end forsatsvinduer.

Du kan undgå kondens på vinduerne og træk, i det tilfælde af at du skifter husets utætte og slidte vinduer til forsatsvinduer. Vinduerne i huset døjede med voldsomt med kondens i sin tid da jeg og kæresten købte det, og jeg og ham vidste straks, at vinduerne var noget, der skulle repareres. Så kæresten researchede lidt og kunne forstå, at forsatsvinduer var en ganske god løsning.