Uanet avance giver os mulighed for kloakering inklusive tv-inspektion plus malerarbejde

Manden og undertegnede har overraskende erhvervet os et styk dejlig gevinst, hvilket involverer, at manden og jeg derefter kan finde moneter til noget over lang tid ventede malerarbejde af huset + kameratjek med brug af tv-inspektion, ligesom vi måske har brug for kloakering omkring vores kolonihavehus. Begge dele er noget vi har nedprioriteret i lang tid, & manden og jeg synes at det er lækkert langt om længe at kunne skaffe et introduktionstilbud og komme i gang.

Svigerinden har lige fået klaret malerarbejde ved professionelle håndværkere i villaen, og det er bare flot. Hjemme hos os trænger huset ret meget, og under vores ventetid er ham og jeg sandelig blevet ganske samstemmige om valget af facadefarven. Undertegnede foretrækker et fint babylyserødt, imens Gert kan lide et klassisk look med hvidkalkede murværk. Men her på det seneste har vi vurderet husene når manden og jeg sidder i bilen af sted til og fra vores arbejde, og vi er begge faldet helt for alle gule villaer. Nu vil malerarbejdet farve vores villa gult og endvidere vil det klæde huset og desuden også forstærke vores murværk, så fremt den slags kan lade sig gøre. Alt dette skal jeg rådføre os om hos håndværkerne

I kolonihaven er der noget udefinerbart i vejen med vores kloakering. Vi har læst os til, at tv-inspektion er det bedste redskab, når nu jeg gerne vil have gennemgået situationen på vores kloakering. Min mand er bange for, at der måske kan være et ødelæggelser, der kan gøre at husets kloakering går i stykker. Tilstanden må sådan en tv-inspektion kunne afdække. Det regner undertegnede med, og så må vi se, om de eventuelle ødelæggelser kan repareres for vores bonus.