Tyverisikring såvel som loftrum

Ordet ”opbevaringsrum” er for de fleste synonymt med et skummelt rum, hvor fugt og støv trives. Således er jeres pulterrum dog ikke nødt til at være. Med pulterrum med rullegitter, får jeres beboere nemlig en sikker samt stilfuld opbevaringsløsning til lige præcis jeres beboelsesejendom. Ydermere vil I få effektive loftrum med et flot lysindfald plus en formidabel tyverisikring såvel som beskyttelse mod altødelæggende brande og fugt- og støvproblemer.

Fra vi stiftede vores firma har vores specialister opbygget unikke loftrum til kommunale udlejningsejendomme plus ejerforeninger af enhver art med for eksempel rullegitter samt tyverisikring. Fælles for samtlige opbevaringsløsninger er, at vores medarbejdere sætter en ære i at skabe en pulterrumsløsning, der lever op til jeres beboeres behov såvel som den specifikke indretning på arealet. Derfor udnytter vi til enhver tid det eksisterende lofts- eller kælderareal ned til den mindste kvadratcentimeter selvom arealet har skråvægge, nedsænket loft eller andre konstruktionsmæssige finurligheder. I får adskillige goder med vores firmas opbevaringsrum i stål med sikringsgitter. Først og fremmest er vores pulterrum en æstetisk såvel som fleksibel løsning til pulterrum og lignende, hvor det er muligt at integrere vores netvægge med vores stålpladesystemer for at sikre det udseende, som I ønsker. Vores virksomheds løsninger sikrer dertil en ideel luftgennemstrømning. Dette medvirker til at skabe et ideelt indeklima i pulterrummene, der beskytter pulterrummenes indhold på den bedst mulige måde.

Såfremt I vælger opbevaringsrum med vores sikringsgitter, kan I sikre et lækkert lofts- eller kælderareal med et flot lysindfald. Dertil kan I let bevare overblikket over størstedelen af lofts- eller kælderarealet takket være dit rullegitter. Dette bidrager med en større følelse af tryghed og en unik mulighed for at opdage en ildebrand i et loftrum, inden ildebranden for alvor bliver altødelæggende. Sidst men ikke mindst yder vores stålløsninger til pulterrum tilmed optimal tyverisikring.