Trænger ejendommen til en ordentlig behandling? Fiks det på egen hånd eller køb professionel facaderens, tagrens, fliserens og algebehandling tag

Facaderens - alge-stop.dk/rensning-af-facader –

Vil du have et styk frisk facade, som er som da den var ny, så er facaderens den rette løsning. Er facaden hærget af tags er facaderens ligeledes svaret . Man kan overveje at klare tjansen selv, men er du ikke nænsom kan facaderens ødelægge murværket. For eksempel kan kemisk behandling eller sandblæsning ødelægge og affarve muren. Bruger du sandblæsning kan facaden blive mere sårbar over for ny smuds, ligesom kemisk facaderens er en skidt løsning for kalkede mure. Så søg den rette vejledning hvis du ikke vil betale dig fra et professionelt arbejde, så opgaven bliver klaret ordentligt og effektivt.

Algebehandling – tag og tagrens - alge-stop.dk/rensning-af-tag –

Forår og sommer er højsæson for algebehandling tag - alge-stop.dk/algebehandling – og tagrens. Det er en fin plan at tage kontakt til en habil virksomhed, idet det vil være en belastende tur at være i flere etagers højde og fikse tagrens alene. Måske tænker du, om du ikke kan ignorere det, men de alger skal helst renses, idet alger kan udvikle sig til mos og medføre sprængninger ved frost. Endvidere vil løbende algebehandling tag og tagrens hæve tagets levetid.

Fliserens

Døjer du med flisepest og fedtede, beskidte fliser så køb fliserens. Brug fliserens og klar det på egen hånd via højtryk eller gratis knofedt – eller kom omkring vanskelighederne og få erfarne arbejdere der kan klare opgaven effektivt og let. Det kan være mest ukomplicerede, for klarer du opgaven på egen hånd, skal du bl.a. være forsigtig med ikke at afvaske fugesandet væk, såfremt du højtryksrenser med vand. Og knofedt har det jo med at være særligt hårdt at møve med trods den fristende literpris.