Totalt smadret glas på min iphone 3 – i denne uge er jeg tvunget til opnå skærmbeskyttelse til min panserglas til iphone

Nu gjorde jeg det igen igen. Margit & jeg skulle bare lige forevige os en selvportæt i 6A da vi kørte hjem efter påskefrokost hos Kurt, & i samme sekund dratter selvsagt telefonen (uden skærmbeskyttelse af panzerglass). Og jeg mister jeg den ik kun. Ak min iPhone op & skærmen var typisk nok totalt ridset, pga min iphone 3 ikke var dækket med skærmbeskyttelse. Vidste I, at man bare kan købe kraftigt skærmbeskyttelse i panzerglass/panserglas - pavoscreen.dk/panserglas, til iphone? Ps staveplade mangler til panzerglass/panserglas til iphone? Det troede jeg ikke, at jeg kunne, men lille jeg køber nu skærmbeskyttelse skabt af panserglas til iphone. Telefonen vil komme med pakkemanden i morgen.

Undertegnede fandt og anskaffede min mobil på en online side der sælger professionelt pazerglass til skærmbeskyttelse. Smarte mig tænkte slet ikke, at man kan få panserglas til iphone. Materialet skulle være absolut usynligt & endvidere ka’ den slags skærmbeskyttelse lavet af panzerglass sikre, hvordan du helt ubekymret kan placere min smarte smartphone sammen med mine nøgler uden slidt case som beskyttelse.

Jeg kunne sandsynligvis researche en bitte smule på reparation smartphonen, meen moderne jeg vil snarere erhverve mig et stk dugfrisk panserglas iphone - pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone, , pga at den sidste jeg smadrede var blot en iphone 3 (blottet for skærmbeskyttelse). Derfor er et styk dugfrisk telefon og panserglas til iphone vil nok være en fin god fremtidsinvestering, når undertegnede flytter til Hamburg om nogle uger for og læse og foretrækker at kunne være en del af det hele på en ny smartphone – der nu skal have panzerglass skærmbeskyttelse.

Så jeg er intet mindre end super lykkelig for sådan en anskaffelse af skærmbeskyttelse lavet af panzerglass/panserglas iphone mobilen.