Småt børnetøj bør være økonomisk samt i slidstærkt stand

P.T. er situationen således; undertegnede er så gravid, at jeg er ved at springes og interesseret i pænt børnetøj » www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html, til nyfødte.

Derudover er min mand også meget begejstret. I fire måneder havde vi prøvet på at blive gravide, og en dag skete det pludselig. for nogle dage siden var vi til scanning, og det bliver en lille pige. Det havde jeg faktisk også gættet på. I overmorgen skal vi ud at kigge på børnetøj og meget andet til vores lille datter, for så er vi forberedte, til den dag hun kommer til verden. Den lille pige skal bare have meget børnetøj, der er yndigt.

Jeg mener, alt børnetøj er sødt! Jeg er faktisk en smule bange for, at jeg kommer til at bruge for mange penge på tøjet. Det ville min mand blive meget muggen over, da vi kun har sparet et nøjagtigt beløb sammen til babyting. Til trods for det, synes jeg, at han selv køber for mange skjorter, som er unødvendigt, for de ligner jo alle sammen hinanden. Børnetøj er meget mere vigtige end hans skjorter er, da barnet jo hurtigt kommer til at være for stor til sine mindste bodyer og har brug for flere styks.

Det her har andre kommende mødre sikkert også oplevet: Min mor kom forbi i fredags for at give mig en stor del af mit og min søsters alt for gamle børnetøj, men det vil jeg slet ikke have, min datter skal eje. Hun behøver noget nyt børnetøj, og I kan tro, jeg glæder mig til at købe det. Men det gør min mand ikke. Han gider faktisk ikke med, så derfor har jeg fået ham til at tage ud at købe en masse andre ting end børnetøj som for eksempel bleer, vugge og sutter. Ting, man bliver nødt til at købe – anden- eller tredjepladsen går så til børnetøj.