Skaf transport til selv møbler & racercykler med en ordentlig trailer

Meget smart er en trailer (www.trailergaardengantrup.dk) samt kan jo bruges til sindssygt mange ting. Jeg kan ganske enkelt ej forestille mig, hvordan det nogensinde er lykkedes os at leve uden en trailer, faktisk er det en af de bedste investeringer, jeg har gjort i lang tid…! En lynhurtig cabriolet, som jeg kunne bruge til at fræse hen ad Strandvejen i, forestillede jeg mig at eje som ung. Efter at have stiftet familie, er jeg nu ekstremt glad for, at jeg i stedet besluttede mig for at erhverve mig en fornuftig 5-dørs dyt, for det ville godt nok være temmelig upraktisk at skulle bringe ungerne rundt i en Porsche!

Sommetider har jeg imidlertid stadig været udsat for komplikationer med mangel på plads Fx når vi har været på shopping i Invita & handlet en masse havemøbler, som skulle transporteres med hjem. Denne problemstilling er dog til alt held løst nu, fordi min hustru og jeg har valgt at købe en trailer. Når den største af ungerne skal afhentes fra skolen sammen med sin cykel, er det selvsagt meget nemmere at lægge den op i traileren frem for at blive tvunget til at binde den fast på bilen. Jeg har indset, at det ikke blot er ifm. fragt af møbler, at traileren finder anvendelse. De gange hvor vi har oplevet at have brug for at smutte på genbrugspladsen, har det ligeså forekommet os dejligt ubesværligt at lægge affaldet op i traileren. Køre flere gange for at kunne få alting med, skulle vi nemlig i gamle dage.

Ekstremt henrykt for at være indehaver af en trailer, er jeg af disse årsager. En trailer forbliver noget, alle burde besidde.