Sex og erotik i vores forhold, tak!

Erotik ind i vores parforhold vil jeg og min fyr gerne have, så vi har været sammen inde i en forretning med sexlegetøj {http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html} og erhvervet nogle forskellige ting, bl.a. en spritny dildo , http://www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html, , der kan benyttes til at få vores gode sexliv igen. Sex har vi sjældent, og hvis vi langt om længe har det, så føles det en anelse monotont, og dermed vil vi forsøge at bruge sexlegetøj for at få lysten til sex igen. Det eneste sexlegetøj, som vi var ejere af før, var en dildo, der ikke en gang duede længere. Min kæreste elsker erotik, men han har haft så travlt på arbejdet, at vores sexliv ej er hvad det har været. Faktisk har han, så længe jeg har kendt ham, været glad for forspillet, og han synes godt om at kigge på mig, mens jeg onanerer med en dildo, når vi skal til at have sex sammen.

Da vi var inde i butikken, som solgte erotik & sexlegetøj, spenderede vi penge på adskillige forskellige ting. Vi spenderede penge på noget til mig, som fx en dildo, og ting til ham, såvel som ting, som vi begge kommer til at nyde. Det var virkelig sexet at kigge på sexlegetøj med kæresten, og vi fik faktisk lyst til at tage hjem og have sex sammen med det samme.