Reparation af stenslag versus ny forrude?

Da jeg kørte på vejen i tirsdags, fik jeg et stenslag - http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/, på min forrude - http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/, . Jeg har allerede just haft bilen til reparation, og igen skal jeg have det, og dermed blev jeg rimelig irriteret. Dog varer det til alt held ikke ret lang tid, blot omkring en halv times tid. Tilmed mener jeg, at jeg har en forsikring til bilen, der inkluderer glasskader, dog er jeg lidt i tvivl, derfor skal jeg lige have spurgt min kæreste. Det vil under alle omstændigheder sige, at udbedringen af det førnævnte stenslag i bilens forrude bliver omkostningsfrit, medmindre at vi skal skille os af med et beløb for selvrisikoen til forsikringen. Jeg undrer mig lidt over, om stenslaget egentlig kræver en udskiftning af hele forruden, det er nemlig et ret stort stenslag. Det håber jeg ikke, på grund af at det sandsynligvis kommer til at vare længere tid, og det bliver også endnu dyrere for os, altså såfremt vi selv kommer til at betale. Faktisk synes jeg, at der nemt kommer stenslag i bilens forrude. Er der forskel på forrude kvalitet? I har formentlig allerede forstået, at jeg ej har ret meget forstand på det med biler. Men biler er jo desuden mest en interesse for mænd og ikke kvinder, så jeg er undskyldt. Det eneste, der er vigtigt for mig, er, hvorvidt bilen er flot.