Rådgiv dig hos en ekspert, i det tilfælde, at du har spørgsmål om dine tagsten

Her bliver mange sager, man er nødsaget til at holde øje med, hvis man er så lykketruffen, at man ejer et fint hus og selvstændig landjord. Flere fordele findes her selvfølgelig ved at eje sin egen villa med egen have, blandt andet fred samt privatliv. Ganske meget vedligeholdelsesarbejde, som man ej vil kunne ignorere, er her dog. Utroligt nok er her en utrolig betydningsfuld detalje, som flertallet af mennesker ej har i tankerne – hustaget.

Mange tage er faktisk i mangel af en ordentlig tagrenovering [www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/tagrenovering], uden at villaejerne ved det. Her er flere gange vanskeligheder med utæt undertag [www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/undertag] og tilgroede tagsten [www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/tagsten/tagsten.htm]. Gøre underværker for dit parcelhus samt forhindre at der sker kollaps vil en korrekt tagrenovering.

At først få taget ordentligt analyseret, forinden man igangsætter en grundig tagrenovering, bliver dog fornuftigt. Hvis skaden blot skyldes en brøkdel af hustaget, er der ikke brug for en grundig tagrenovering. Ligne nye endnu engang, vil grimme tilgroede tagsten i de fleste tilfælde nemt, dersom de korrekte behandlinger bruges, og et hullet eller forældet undertag kan mange gange nemt fikses.

Det er også vigtigt at være klar over, hvorledes man skal efterbehandle sit undertag fremover, & hvorledes man undviger alger. En fornuftig investering, som kan hæve holdbarheden på taget fremover, bør handlingen anses som, selvom det kan virke unfair at bruge en stor pengesum på en tagrenovering eller reparation af undertag.