Praktiske termokasser, IBC palletank og plastkasser til transport og opmagasinering

Robuste og praktiske plastkasser som er anvendelige til generelt opmagasinering har mor her over noget tid undværet. Jeg kan samtidig have behov for termokasser til fragt af grøntsager, fisk mm i mit firma med mad ud af huset. I går tænkte jeg på at benytte en IBC palletank med tap, når jeg må ud til firmafester og børnearrangementer med læskedrikke. Så nu opstøvede researchende mig en god virksomhed, der markedsfører plastkasser, IBC palletank og termokasser hvor jeg lagde en bestilling på det hele.

Plastkasser sælges i flere bredder og længder og kasserne er geniale til transport og opbevaring af kød, fisk og grøntsager. Du kan fx købe dig plastkasser der er klapsammelige, som så ik fylder op, i den tid kasserne er foldet sammen. Det er sådanne plastkasser, begejstrede mig har valgt.

Min nyvalgte IBC palletank er god til regnvand, læskedrikke og rengøringsmidler. Adskillige der gør brug af en IBC palletank til regnvandsopsamling, men jeg tænker, at sådan en tank for eksempel virker perfekt til saft, til når der er børnearrangementer. Måske skulle jeg faktisk også købe en IBC palletank til regnvand hjemme i haven.

Jeg planlægger at tage i brug mine termokasser til for ekselpel fragt af isterninger, og når undertegnede er ude at køre. Undertegnede har fået mine termokasser i praktisk låg og en god højde og bredde .