Parykker og masker i høj kvalitet forvandler din teaterforestilling til en drøm

Når man skal arrangere et skuespil, bliver her bestemt flere detaljer, du bliver tvunget til at have kontrol over. Du skal selvfølgelig opsøge en masse gode skuespillere, som vil give liv til dramastykket, plus være sikker på at manuskriptet er i orden, men i det tilfælde at du vil have at der bliver gnister i teaterstykket, skal parykker samt kostumer føles gode. Det hjælper intet, at du prøver at få tilskuerne til at tro, at de i virkeligheden er i et kongeligt hus eller en fortryllende jungle, dersom du ikke har tårne eller et eneste træ rundt om scenen. På samme tid må du garantere, at både sminke og parykker virker i orden, plus at de eksisterende masker ej ser ud som et eller andet fra Fætter BR.

Parykker skal være så naturlige, at publikum ej straks opdager at de er falske, samt sminke skal lægges nydeligt. Sminke til teatershows bør helst være lavet specielt, da sædvanlig sminke ej hver gang virker kraftig eller holdbar nok. Masker skal være skræmmende, så de er i stand til at skræmme de små børn, og maskerne bør virke nemme at tage af & på.

Kostumer vil eventuelt blive sværere at skaffe, af den grund at man hyppigt har en fulstændig nøjagtig forestilling omkring, hvordan tøjet skal se ud. Lykkeligvis er der mange professionelle folk, som har mulighed for at fremstille kostumer til netop dine krav. Faktisk er den ultimative måde nok at spørge en teater ekspert, så du kan vælge den bedste sminke & optimale masker til dit dramastykke.