Optur over smart stempelur til letfattelig tidsregistrering af flextid

Tidsregistrering på arbejdspladserne virkede opringeligt ved, at man benyttede stempelkort, der skulle stemples med brug af et stempelur. Som det er nu er sådan en gammeldags, manuel proces ikk tidssvarende i dag. Så brug af stempelur til effektiv tidsregistrering foregår digitalt og det forsender mekanisk data til medarbejderne nede i bogholderiet. Undertegnede skønner faktisk at enhver af dem jeg arbejder med kan fremtrylle arbejdspladsens tidsregistrering og stempelur og eftersøge, i det tilfælde at der dukker betænkelighed op omkring, hvor meget overarbejdstid man efterhånden er oppe op. PÅ denne måde har vi hundrede procent overblik over vores timer.

Jeg har på mine forhenværende arbejdspladser selv holde trit med min personlige tidsregistrering og jeg vidste ingenting om stempelur før jeg fik ansættelse, dér hvor jeg for tiden arbejder. Det skaber måske lidt en oplevelse af frihed, selv at håndtere tidsregistrering uden hjælp fra et stempelur. Men hvordan vi kører med digital tidsregistrering er jeg ærligt talt meget tilfreds med, så jeg ik må mindes hen på ugen, hvor meget jeg stadig mangler af timerne i ugen. Og jeg kan jobbe igennem i mens vores digitale stempelur ordner alt det her tidsregistrering i perioder i mens jeg drukner i overarbejde. På den måde behøver jeg ikk at gå og huske tidsregistreringen imens det er sent.