Omkring tæt tag med overstrygning/understrygning og hurtig og ukompliceret hulmursisolering og tæt tag med overstrygning/understrygning

For inden jeg overtog vores villa kendte jeg ik’ begreber som hulmursisolering, understrygning og overstrygning. Jeg og manden har bestemt fået forståelse for mange ting pga husombygningen. Såfremt understrygning på et gammelt tegltag dratter af, så bliver der utætheder i taget. Det samme problem findes med overstrygning, for jeg har fået forklaret at understrygning/overstrygning er næsten ens. De har samme funktion.

Hulmursisolering har ik været så stort og langtrukkent at få lavet, som vi regnede med. Først vælge ml hulmursisolering med rockwool eller papiruld. Men da den beslutning var truffet var det sørme ganske nemt og ukompliceret. Hulmursisolering kan overraskende nok klares ved at fagfolkene indfører isoleringen gennem ganske små gennemboringer. Jeg regnede først med, at hulmursisolering ved ækvivalent med at vi først skulle få have væggene revet ned. Men den bekymring var helt ubegrundet.

Spørg en af os, hvis der er noget I skal vide om understrygning, overstrygning og hulmursisolering. Jeg har fanget meget i tiden med vores renovering. Så stil gerne spørgsmål om overstrygning, understrygning og hulmursisolering?