Omkring dåse hundemad, at teste anderledes kornfrit hundefoder samt hestefoder

Jeg har medfølelse med min vaps, som at der døjer med et par maveproblemer det sidste stykke tid, men jeg har hørt, at det det at veksle hundemad og i stedet vælge kornfrit hundefoder kommer til at hjælpe. Tidligere har jeg blot anvendt købmandens hundemad, men jeg opdagede, at det er muligt at få leveret kornfrit hundefoder på hjemmesiden hvor jeg og familien forudbestiller hestefoder til Annalea og Kimi.

Manden og mig opstøver hestefoder på en hjemmeside, men no-name hundemad shopper jeg før i tiden kun i Superbest. Jeg vil nu eksperimentere med at bestille kornfrit hundefoder på samme tid som mit hestefoder og give det nye foder en mulighed. Næste rekvirering af hestefoder forudbestiller min mand eller madmor her på mandagOg så må lilehunden gerne få en fin mave.

Fra naturens side er hunden skabt til noget andet end hundemad med byg og majs, så jeg regner med at kornfrit hundefoder fungerer mere optimalt for hunden. Jeg har ikk førhen gået op i specielt hundemad til hundene, men et skift er sandsynligvis uundgåeligt med forbedret kornfrit hundefoder, så Freja hurtigt er frisk igen.