Ny brugt slæde : Forhandleren af brugt skoda henstiller os til at vælge en skoda octavia eller skoda superb combi

Vi hjuler tit rundt på rigeligt med ting, og desuden ruller vi i skoven med vuffen, så vi har skal bruge plads i bilen. Ifølge vor hyggeligt bilsælger, som vi også har købt hos tidligere, indkasserer vi en auto med en masse plads, hvis vi beslutter os for en skoda octavia {www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Octavia/Default.aspx} eller skoda suberb combi.

Vi har kørt i Skoda i de seneste år og er tilfredse med mærket, så følgelig overvejer vi en skoda suberb combi eller skoda octavia. Dét er vi sikre på er, at det skal være en brugt skoda. Vi renoverer badeværelset og har ikke økonomi til at købe ny bil. En fabriksny vogn vurderer jeg slet ikke er tiltrængt. Jeg har absolut ingen trang til at brænde alle mine penge af.

Som hjælp har vi begge spurgt vores kolleger og venner til råds. Nogen ville slet ikke anskaffe en brugt skoda. Min gode en foretrækker en skoda suberb combi og min bror plæderer for en skoda octavia. Måske ender prisen med at træffe valget – og i så fald triumferer skoda suberb combi. Scoda octavia har til gengæld i 2014 vundet præmien som året bil, så den bil er jo en rigtig fornuftig beslutning. Jeg finder det unægtelig ikke helt problemfrit at overveje brugt skoda. Måske skal vi tilbage til bilforhandleren og høre ham ad. Han er dejlig og ærlig, synes vi.