Mit firmas brag af en julefest har fået julemandskostumer, nisse kostumer & nissepige kostumer

På arbejdet skal vi til at udforme en julehyggeaften for vores medarbejdere, og organisator-mig er sørme ganske entusiastisk over de nissepige kostumer, nissekostumer + julemandskostumer - http://dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36/ – jeg og de andre har købt ind. De virker solide inkl flotte lommer. Selv glæder jeg mig til at se Eivind og Knud være klædt som julemænd i deres nye julemandskostumer, og så booker virksomheden 2-3 statister i nisse kostumer. Planlæggergruppen har samtidig indkøbt 2 lidt lumre nissepige kostumer. Vi synes det bliver sjovt med en smule til de unge. Her på virksomheden har alle de ansatte rigtig god humor, så vi i festudvalget går ikke ud fra at 2-3 småfrække nissepige kostumer bliver dårligt modtaget.

Jeg glæder mig vild til vores julearrangement med mine kolleger. Det bliver virksomhedens debut, og der skal ikk undvære nissepige kostumer, julemandskostumer + nisse kostumer. Normalt nøjes vi med et styks julebuffet, men i år afslutter kollegerne året af op til juledagene med nisse kostumer, hygge, julemandskostumer, sang og musik og frække nissepige kostumer. Det bliver så sjovt.

De fleste medarbejdere er lykkelige over fester på mit arbejde. Kollegerne har fejret sommerfester og tillige en fest inden påske, hvor Cecilia trak som et påskeæg. Det var kanon. Men nu er menuen nisse kostumer, nissepige kostumer samt julemandskostumer til vores afventende arrangement med historie om julens oprindelse, raflegaver og hjemmelavet gløgg. Alle glæder sig.