Min kæreste er ekstra kløgtig, når det gælder en innovativ påhængsmotor!

Jeg overvejer at være min egen chef på samme vis som min allerbedste bedre halvdel. Han har egen virksomhed, & afsætter materiel til motorbåde, såsom f.eks motorer. Lige for øjeblikket er afhændelsen af en innovativ påhængsmotor - www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer – i enorm vækst. Jeg har set ham løbe rundt, så jeg ved, hvor meget dét gør krav på at blive virksomhedsejer. Når ens liv er kendetegnet ved en høj grad af suverænitet, er der ik et præcist gærde imellem job & fritid, af den grund, at grænserne imellem dem bortraderes. Dét betyder, at man under ingen omstændigheder har fri, fordi man hele tiden vil tage sit job med sig hjem til familien. & dét er en problematik, der gør mig bekymret, og forårsager, at jeg endnu engang tænker over mine handlingsplaner for mit fremtidige liv. For vores liv er for kort til at være så bundet op, sådan at det kære liv bare går i tomgang!

Jeg har også nogle skrupler ved, at jeg absolut ej har identificeret min mani. Min ven interesser sig for bådudstyr, og for hvilken type påhængsmotor, som er kommet frem. Jeg er derimod ikke opslugt af, om en påhængsmotor er splinterny eller det modsatte. Min bedre halvdel formidler jævnligt beretninger vedr. den & den påhængsmotor, og jeg kan fornemme, at han er forgabt i dette emne. & som den afsluttende randbemærkning må det just beskrevne ses som værende dét vigtigste her i livet: at identificere, hvad du ikke kan leve uden, og dernæst gå målrettet efter, at du har muligheden for at være aktiveret med din interesse resten af livet. Så er alle forsikrede på, at vi som mennesker ender vores dage som henrykt over livet…