Mangler du fedtpumpe, oliepumpe, dieselslange eller fedtpresser? Bestil via en god forhandler

Brug for en fedtpresser » cogetil.dk/da-DK/Fedtpresser.aspx, af fineste kvalitet

Også for fagfolk kan køb udstyr og værktøj være uoverskueligt. Søg derfor hjælps hos en dygtig leverandør, der kan levere dig dig varer af bedste kvalitet. Så kan du fx skaffe støtte til at vælge mellem en batteri- eller hånd fedtpresser. En god ting ved den batteridrevne fedtpresser er, at den letter arbejdet meget. Men i nogle tilfælde er en håndbetjent fedtpresser at foretrække, så få hjælp, hvis du er usikker.

Skal du bruge for ny fedtpumpe?

Brug for fedtpumpe til eksempelvis at smøre smådele på bilen eller cyklen? Jeg bruger min fedtpumpe til at sprøjte fedt ind nær pedalen uden behov for at skille den ad. Sådan gør jeg løbende så jeg holder pedalerne i form i vintervejr og regn. Når jeg er på arbejde anvender jeg derimod en fedtpumpe til at smøre traktorerne.

Køb dig den rette oliepumpe » cogetil.dk/da-DK/Benzinpumpe-Oliepumpe.aspx#81,

Skal du vælge en oliepumpe, må du vælge mellem håndstyrede og eldrevne og pumper, der passer til diverse størrelser tromler. Bliver du usikker, så kontakt en proff leverandør og bed om support, så du køber dig en god oliepumpe.

Vælg en dieselslange » cogetil.dk/da-DK/Haandpumpe-Dieselslange.aspx, i solid kvalitet

Størstedelen af forhandlere leverer slangeruller, som kan benyttes til flynde væsker såsom fedtstoffer, vand, diesel mm. En dieselslange kan anvendes af garager, tankstationer, værksteder mfl.