Lille mig kan udelukkende anbefale at spendere på en håndboldefterskole

Lille jeg har nu læst på håndbold efterskole - http://www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold – i Silkeborg i ca. 2 måneder. Og det virkelig overtrumfer samtlige forhåbninger. Inden jeg startede var jeg temmelig urolig ved tanken om, hvordan det måtte blive at bo på håndboldefterskole. Jeg ankom og følte mig lidt ubeslutsom. Men alle havde det jo på samme måde. Min værelsesmakker Sisse spiller også efterskole håndbold, og der kan vi følges ad. Det var tryggere i starten. Her for tiden har jeg specielt blevet på knus med dem, som også træner på håndboldefterskole linjen. På efterskolen går der over 83 efterskoleelever i alt, så jeg kan sgu ik’ holde styr på navnene på hver eneste endnu.

Om håndboldefterskolen

På håndbold efterskole skal vi tidligt op .. for at gå/løbe ! Hyggejeg er vant til at spise boller med ost med dynen uden at skynde mig. Efter løbeturen får vi derimod god morgenmad. Efter morgenmaden går vi til almen dansk- og matematikundervisning. Størstedelen af timerne fra 14-16 udøver jeg efterskole håndbold. Alle af os fra håndbold efterskole + de andre sports linjer skal til mad klokken 6. Efter det skal! vi alle befinde os på værelserne en times tid. Det er i grunden meget lækkert at være tvunget til en smule tid, hvor samtlige elever laver lektier og slapper af. Anna og jeg ved ikke, hvornår vi ellers skulle få de lektier fikset. En stor del af vores dag er vi med til fag eller efterskole håndbold og derefter starter der næsten hele tiden sjove ting. Vennerne fremviser fotos, vi fejrer fra samme gang, vi konkurrerer i Settlers, slapper af til gyseraften, danser lancie – og pludselig har nogle konstrueret en leg. Timen med stilhed er faktisk den eneste tid, hvor jeg laver lektier og slapper af og er alene.