LED spot til Segway’en

En Segway indehaver jeg, som jeg er vild med at ræse rundt på inde i Ålborg. Jeg synes, det er morsomt, og derforuden er der en stor del gode ting ved det – blandt andet er man ej nødt til at sidde i kø på gaden, og så er det ikke krævende som at cykle. I mandags fandt jeg på at pifte min Segway op vha. LED lys. Det ville være temmelig sejt at sætte LED spot på Segwayen, pga. at jeg havde mulighed for at køre ture om aftenen og oplyse gaderne med LED lyset. Af den årsag har jeg været inde at se på noget varierende LED spot på internettet, og jeg har fundet nogle ret seje blå LED spot. En ven, som er elektriker, har jeg snakket med, og han har lovet mig at sætte lys på Segwayen. Han foreslog tilmed, at vi kunne sætte musik på den. Ganske cool kunne det blive. Jeg kan ikke vente med at komme ud på aftenkøretur på min Segway med musik såvel som LED lys. Mit gæt er, at hele byen kommer til at blive nysgerrige, idet de cykler el. holder i en kø på gaden. En Segway, har du prøvet at køre den? Anbefale den kan jeg helt klart. Det er særdeles morsomt, og det kommer til at blive endnu sjovere med LED lys & høj musik!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>