Karameller fra Svaneke karameller og chokolade fudge er undertegnedes hyggelige dagligdags søde forkælelse

Adskillige jeg har snakket med virker henrykt over chokolade med lakrids ligesom så mange andre. Men modsat strømningen er undertegnede mere til karameller & chokolade fudge. Mine totalt udvalgte karameller er de lækre Svaneke karameller. Nøj hvor er de labre, selvom at de er en smule pebrede sammenlignet med gennemsnitlige karameller. Firmaets chokolade fudge og karameller fås såvel som hårde og bløde modeller, og Svaneke karameller har fx karameller med passionsfrugt, mynte og lakridspulver. Meget nytænkende.

Der er sgu da forunderligt, at karameller såsom Svaneke karameller endnu ik fik præcis så meget iver som lakridsen. Men jeg har dermed mine karameller + min chokolade fudge ganske for mig selv. Undertegnede har Svaneke Karameller et sted i indkøbstasken og gumler de lækre karameller som en snack. Så gnasker jeg en enkelt eller to på vejen mens jeg tager bussen hjem fra arbejde.

Jeg har præsenteret min barndomsveninde for Svaneke karameller & chokolade fudge. Konen er faktisk blevet temmelig fornøjet over især chokolade fudge. Sørme så vild at veninden i øjeblikket koger sine egen fudge og karameller. Sejt. Måske burde jeg efterleve hende den dygtige med hjemmelavede karameller, men jeg har ikke tiden til at kreere i køkkenet, så derforhygger jeg mig med de gode Svaneke karameller.