Jobstart & kontrol over pakkevægt, portotakster, makuleringsmaskine, telefonomstilling, og frankering post

Et nyt job som piccoline er landet hos mig. Jeg påbegyndte i denne uge og nu er jeg ved at få styr på både at stille om på opkaldene til arbejdspladsen og så virksomhedens pakkevægt, der holder styr på de forskellige portotakster plus frankerings post. Den slags professionel makuleringsmaskine skal jeg desuden se at få valgt til dem i denne uge.

Den slags makuleringsmaskine har jeg egentligtk ikk haft kendskab til inden mit nye arbejde, men folk i virksomheden jobber med fortrolige informationer, hvorfor en makuleringsmaskine er forfærdeligt vigtigt kan jeg forstå. Sådan noget frankering gav jeg heller ikk’ ret mange hensigter inden min jobstart. I hvert fald ik hvor man bruger et styks god pakkevægt, som kan holde orden på de skiftende portotakster. Den er ret god.

Jeg har nemlig bare taget et styk bagevægt som pakkevægt, hvis jeg sku’ google portotakster ved transportfragt af tøj og sager retur til tøjbutikkerne. Selv vidste jeg ikk, hvordan erhvervs frankering post ved brug af et styks pakkevægt automatisk giver billigere portotakster. Jeg kendte ikke til, hvor stor forskel der er på portotakserne hos almindelige mennesker og erhvervsvirksomheder. Så på blot fem dage på undertegnedes piccolinearbejde har jeg fået lært noget. Jeg kender nu til sådan noget som makuleringsmaskine og skal styre kollegernes ud- og indgående breve. Andre opgaver bliver at klare telefonopkald og få indgående opkald rigtigt til firmaets adskillige medarbejdere.

Så en ny makuleringsmaskine og at blive fortrolig med frankering post inkl. pakkevægt + erhvervsvirksomheds portotakster kan findes på blækspruttepiccolinens to do for den næste uges tid. På tirsdag vælger jeg husets nye makuleringsmaskine hvorefter jeg i det resterende af ugen nok ska’ få styr på pakkevægt, portotakster for erhverv + frankering post. Jeg bliver så klog.