Jeg vil have en brochureholder, som kan virke som en inspirationskilde!

Der er ik længere lang tid til! Jeg åbner min helt egen forretning! Jeg er fuldstændig fantastisk jublende og føler for at jeg vil celebrere den ekstatiske nyhed. Men jeg er på samme tid også oppe og køre over al ansvaret!

Kollegaerne og jeg står konfronteret med den udfordring at skulle indrette butikken og med sikkerhed ville det være fantastisk at få kyndige fif vedr. butiksinventar. Jeg skal i nærmeste fremtid spendere penge på hyldeforkanter [www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldeforkanter], et hipt hyldesystem, varesikring [www.pr-trading.dk/articleproduct/produkt_varesikring] samt en brochureholder [www.pr-trading.dk/articleproduct/Brochureholder], der skal pynte bordene. Jeg er håbløst bevidst om, at udbuddet er kolossalt! Og jeg er nu meget tøvende, så alle fif er virkelig værdifulde! Jeg ved, hvor afgørende det er, at min shop fremstår lækker for mine potentielle kunder. Derfor er det også afgørende, at jeg finder det skønneste butiksinventar.

Jeg tænker, at jeg skal købe et butiksinventar, der er meget tjekket, fordi det er den stil, jeg selv allerbedst holder af.

Akkurat så langt jeg kan erindre, har jeg fantaseret om at iværksætte min egen tøjforretning. Ergo er det en kæmpemæssig drøm, der lige for tiden virkeliggøres. Men jeg synes uden tvivl også, at der er enormt meget at jeg skal ordne lige nu og her. Jeg ligger derfor helt vågen de fleste nætter og reflekterer over hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, samt hvilken brochureholder, der skal spenderes penge på! Der er absolut mange afgørelser, som skal tages. Men lykkeligvis har jeg en familie, der er der for mig, & et netværk, som offererer en hånd med. Men min omgangskreds er ikke særligt bevidste om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil kunne fungere som rumfordeler. Således har jeg meget brug for jeres hjælp. Kender I til en virksomhed, der er eksperter indenfor butiksinventar, som er i stand til at rådgive mig? Jeg kender ulykkeligvis ikke selv nogen, og jeg mener, at mine søgninger på det store internet har været resultatløse…