Jeg ledte efter speciallæge klinik Middelfart

Speciallæge klinik Middelfart

Jeg bor nu på Fyn og skal nu have ny speciallæge i gynækologi. Jeg mangler en gynækologklinik på Fyn og har hermed søgt på gynækolog klinik middelfart , xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn, og speciallæge klinik middelfart. Jeg har fundet flere relevante klinikker i min eftersøgning, ligesom jeg har søgt speciallæge klinik i telefonbogen, hvor jeg bl.a. er faldet over Niels Lunde Middelfart og 2-3 øvrige gynækologer med praksis i området.

Jeg googler på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at tjekke, om ikke jeg samtidig kan udvælge et styk dygtig gynækologklinik til min ældste pige. Johanne har oplevet at have haft celleforandringer og var derfor igennem et keglesnit, der skræmte hende. Den søde pige er ret bekymret for at gentage operationen, og på den baggrund vil hun gerne blive tjekket lidt oftere end ellers hos en gynækolog. Hun bor ligesom mig her i Nørre Aaby. Finder jeg en god gynækolog klinik Middelfart kan vi begge 2 komme der. Det kan være, at den nye klinik bliver Niels Lunde Fyn praksissen eller et en af de andre speciallæge klinikker i området, som jeg har fundet i telefonbogen. Vores valg kræver en del personlig samtale og en del sammenhold af deres tilbud og sådan noget som telefontider, og hvornår de har åbent.

Jeg søger selv at være tilknyttet en dygtig og god gynækolog klinik Middelfart, da jeg får temmelig mange irritationer med menopausen og lider af ture med varme, så mit inderste undertøj næsten er gennemvådt. Det vil jeg gerne have en speciallæge som fx Niels Lunde Middlefart eller tilsvarende til at tjekke op på. Måske kan jeg kan komme i effektiv medicin, der stopper varmen.