Jeg leder efter et styk dyse der kan bruges coating som fx blæsedyse eller hulkegledyse

Dér hvor snart færdiguddannede jeg de seneste måneder går rundt i et praktikforløb, giver de mig mange alsidige arbejdsopgaver. Ikk hver eneste opgave er relevante for mit felt. Jeg ved for eksempel ik en rungende fis omkring blæsedyse » http://mt-spray.dk/luftdyser/blaesedyse,, hulkegledyse » http://mt-spray.dk/sproejtedyser/hulkegledyse, eller alternative dyse egnet til coating » http://mt-spray.dk/sproejtepistoler,, men det til trods spurgte mine arbejdspladser undertegnede, hvorvidt jeg kunne overtales til at bestille blæsedyse, hulkegledyse anvendelig til coating og en anden dyse, glemsomme mig glemmer navnet på.

Som undertegnede har fattet det, er en hulkegledyse et styk dyse med tilbehør, som gør at den er fantastisk når der er brug for coating i ringmønster, hvor produktet i midten, ikk får nogen dyse coating. En blæsedyse skulle på den modsatte side være mere støjsvag. Jeg aner blot ikke, om man behøver et styk blæsedyse, en hulkegledyse eller et styk anden dyse som er anvendelig til produkt coating.

Gudskelov har jeg kommet frem til en hel del online virksomheder, som virker fornuftige samt som skaffer blæsedyse, hulkegledyse plus andre dyse til coating. Jeg skal til at komme i kontakt med dem, idet ikk’ alle har priser på deres sider. Undertegnede har heldigvis inden da en kende ledige timer hvor undertegnede kan sætte mig ind i, allesamtlige behov vi har i forbindelse med blæsedyse, hulkegledyse eller alternative dyse som er anvendelig til coating på mit praktiksted.

Blæsedyse, hulkegledyse, coating og dyse, der er særligt støjsvag. Jo jo, der er flere opgaver som jeg ska’ forholde mig til, i morgen, hvor jeg ved, at der kommer ny levering. Derfor må undertegnede ganske enkelt have indkøbt den bedste blæsedyse, hulkegledyse eller alt. dyse til vores coating hurtigst muligt.