Jeg holder ganske meget af ham filejsen plus mandens interesse for spray teknik, kontraventil, luft dyser og væske luftdyse

Jer læsere, som har holdt øje med bloggen i noget tid ved nok, at jeg har fået ny fyr. Jeg har før i tiden datet rundt med alt fra en murer og vinduespudser til akademikere, men i de her dage har undertegnede stødt på et styk kæreste, som arbejder med af væske luftdyse, spray teknik, kontraventil og luft dyser. Nææh emnet er heller ikke noget, jeg i forvejen havde viden om. Nu ved jeg da en smule om f.eks luft dyser og spray teknik. Det kan man bare se.

Magnus jobber i en virksomhed, der skulle have DK’s mest imponerende lager af dyser. Fikst nok. Selv ved undertegnede ikk noget om luft dyser, kontraventil, spray teknik og væske luftdyse, men jeg har konstateret, at den slags benyttes i virksomhedsindustrien og at den slags luft dyser eller en specifik væske luftdyse ka’ kan pynte på virksomhedernes udgifter. Egentligt er det meget indholdsrigt at lære lidt den slags som væske luftdyse, luft dyser, kontraventil og spray teknik og bliv klogere på noget helt nyt.

Ind imellem tager han opgaver med sig hjem og klarlægger en smule vedrørende væske luftdyse, kontraventil, luft dyser og spray teknik. Eller kæresten vil lige fikse] et par ordrer på kontraventil eller luft dyser. Men som oftest kan sit arbejde med luft dyser, væske luftdyse, spray teknik og kontraventil blive inden for arbejdstiden og fokuserer på mig hans kæreste og vores hobbyer, idet han kommer hjem. Det værdsætter jeg.