Jeg holder af at flyve med piper seneca v og piper archer lx & bestræber mig på at søge efter pilatus for sale på Google

Tilbage i 1997 forflyttede jeg over til Park Hills i Amerika. Før havde undertegnede kun kendt en smule til aviator-tilværelsen, men undertegnede kan forsikre jer, at de glade perioder i mit studie tilbød flere uimodståelige foreteelser med mulighed for at komme op i en piper seneca v , http://www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-seneca-v.aspx, , der er temmelig dugfriskt på flymarkedet, + derefter tillige piper archer lx , http://www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-archer-lx.aspx, . Jeg startede på pilotstudie og jeg fik i månederne efter adgang til at lande piper archer lx og piper seneca v hjemme hos Jack. Dengang havde jeg den vildeste tidsperiode, og efterfølgende har jeg utallige gange fløjet piper archer lx og piper seneca v igen og igen.

Til november står jeg for at starte forfra og flytte til Carlyarn Rocks i ude midt i ingenting i Australien. Derude er der er ®et lang vej til hospitaler og hjælp, så det er praktisk at besidde et fly. Undertegnede har overvejet at købe piper seneca v og piper archer lx , men i øjeblikket efterlyser undertegnede snarere pilatus for sale , http://www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/pilatus.aspx, rundt ved de lokale sælgere . Kyndige jeg har fudnet utallige relevante forhandlere af pilatus for sale, og lige nu er jeg forholdsvis sikker på, at jeg bør beslutte mig for et pilatus for sale denne omgang frem for et styks piper seneca v eller piper archer lx. Men overbevis mig endelig. Fyr løs

Når undertegnede eftersøger pilatus for sale, mener jeg, at denne flytypedet fly ser godt ud og koster en god pris. Men derimod har jeg jo viden om piper archer lx og piper seneca v og jeg har selv oplevet, at begge to fungerer behageligt. Når min beslutning stod i mellem piper archer lx eller piper seneca v så vurderer piloten her måske overraskende, at jeg helst ville have et piper archer lx frem for piper seneca v. Men mig her er henledt af de gode priser på pilatus for sale.