Jeg har tidligere prøvet en spontan abort og leder derfor efter en kompetent gynækolog klinik Fyn, f.eks speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Jeg og min mand har testet positiv men processen har været urolig, så derfor planlægger vi at tage til en gynækolog klinik Fyn til ekstra scanninger. Efter jeg og manden smed præventionen gik der mere end to år hvor der ingenting skete, og lægen var lige begyndt at foreslå at visitere os til speciallæge klinik Fyn , http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn, til behandling og udredning. På daværende tidspunkt søgte jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og faldt bl. Andet over gynækolog Niels Lund hvilket er en praxis nær ved, i Middelfart hvor vi bor.

Vi blev gravide og alle pessimismen om sædkvalitet og ægløsninger forduftede en ufrivillig abort. Vi prøvede ikke at blive slået helt ud, men det var en periode, hvor vi begge var bedrøvede og i smerte som følge af den mistede baby, som vi havde drømt om så længe.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund , http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/,

Nu et halvt år efter er vi så med bebs igen. Vores læge har forklaret, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt tjek med mig, så han vil henvise mig til en speciallæge klinik Fyn. Vi har også taget et kig den gamle telefonbog og har igen bidt mærke i bl. Andre speciallæge Niels Lund. Jeg vil gerne være hos en speciallæge klinik som f.eks speciallæge Niels Lund og blive fulgt nøje og få tilbudt ekstra scanninger, så vi kan få mere tryghed under graviditeten, og lægerne støtter, såfremt der kommer komplikationer også denne gang. vi er sikre på at den tilføjet ro af sig selv kan være gavnligt.