Jeg elsker bare sminke, masker, kostumer og parykker at gå amok i til alle de festlig lejlighed

Lad undertegnede slå det fast med det samme. Undertegnede knuselsker at lege med masker {http://dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73/}, parykker {http://dramashop.dk/parykker/category/parykker-75/}, kostumer og sminke » http://dramashop.dk/category/sminke-grimas-115/,.

Jeg kender et par tøser der oplever det på samme måde & som gerne skaber deres kostumer eller scorer vilde masker for at costumize efterfølgende på dem. Specielt 1 sød veninde er ret begejstret for hvad som helst når det kommer til masker, parykker, sminke og kostumer & hun og jeg har sammen taget til sæsonsalg af parykker og kostumer, som diverse teatre sælger ud. Vigga-Sofias seneste masker har hun endvidere scoret på et salg, og nu smykker de hendes væg i soveværelset.

Min husbond er lidt kritisk ik helt så lykkelig for kostumer, masker, parykker og sminke. Benny desværre for ham født tre dage før fastelavn, så hans tarvelige kæreste er naturligvis nu ved at finde ud af, måder at få ham til ham til at vi skal invitere til fødselsdagsfest med fastelavnstema, så de gæster som synes det er sjovt må være kreativ med masker, parykker, kostumer og sminke.

Jeg synes det er enormt morsomt med sminke, kostumer, parykker og masker. Det sætter ligesom et ganske sjovt touch. F.eks her til nytår, hvor Sonny og Lærke, der ofte stiller op i lærredsbukser og top hvis én af vennerne holder rund fødselsdag, aldeldes overraskede mig og troppede op i smoking og strukkjole med hjemmegjorte masker + sminke (også for hans vedkommende! – han havde smukke makeup-pede øjne). Virkelig gennemført. Jeg og min roomie var i festlige empire kostumer og abnorme og fiffige parykker. Et styks mega fin fest.