Indenfor de seneste år er lyserøde maxi kjoler blevet meget tjekkede…

Så er der ikke længe til, min kæreste & jeg tager på sommerferie! Det er eventyrligt spændende at gå i kast med en endnu ukendt by. Vi holder af at opleve nye ting, og besøge steder, vi ej har besøgt førhen! Så går vi på naturhistoriske museer, og tager på restaurant! Vi tager dagene, som de kommer… Det mest afgørende for os er, at vi ikke skal løbe rundt, dét gør vi så meget i hverdagens trummerum! Når vi har ferie, kan vi af den grund li, at dagen går i et helt afslappet tempo. Vi kan li’ at udvide vores horisont, men jeg må derfor alligevel sige, at jeg håber, at der er tid til at gå i butikker også! Jeg har virkelig længe drømt om maxi kjoler (http://pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler), leggins med print Danmark (http://pk-fashion.dk/15-leggings), og et veloursaet (http://pk-fashion.dk/16-jumpsuit). Jeg føler, at maxi kjoler er rigtig brugbare, når man skal på stranden, leggins med print Danmark vil jeg bruge både til hverdag og fest, og et veloursaet er åh så tjekket i hverdagen…

Som fantastisk mange andre hankønsvæsner kan min ægtemand ikke li’ at gå i forretninger. Han føler, at det er spild af tid. Så det må blive noget med, at jeg forsikrer ham om, at det ik’ tager otte timer. Men det bliver heller ik’ tilfældet, fordi jeg ved jo helt enormt præcist, hvad jeg skal ha’: maxi kjoler, leggins med print Danmark, samt et veloursaet. Så det burde ik tage rigtig mange timer, men jeg ved naturligvis også godt, at det meget ofte tager en rum tid at prøve…! Og jeg ved, at jeg er nødsaget til at prøve de der leggins med print Danmark, af den årsag, at det er meget vanskeligt at få et overblik over, hvordan leggings passer, uden at have prøvet dem… De der maxi kjoler er nok ik’ nødvendige afprøve i biksen, det samme er tilfældet for de der veloursaet. Med disse to er det lettere at forestille sig, hvordan de passer! Det er egentlig fantastisk positivt, for både min egen & min partner skyld!