I mit firma er vi gode til at ordne rekruttering Odense.

Der foregår ekstremt meget i Odense lige for tiden! Den debatterede vej, som ellers har skåret tværs igennem byen, er nu FINALLY blevet lukket! Der har som altid i sådan nogle typer sager været både fortalere og kritikere. Men ligegyldig hvad, er denne lukning nu virkelighed… Det er et faktum, at Odense stormer frem, borgmesteren vil tiltrække sig nye beboere, sideløbende med, at de arbejder for at fastholde de, byen allerede har! Jeg forestiller mig, at den allerbedste løsning ift. at nå dette mål, ligger i at forsikre om, at der er et arbejde til alle… Der er i forvejen et dygtigt vikarbureau Odense , www.temp-team.dk, , som er fantastiske til at skabe rekruttering Odense {https://temp-team.dk/arbejdsgivere/rekruttering}, samt outplacement Odense {https://temp-team.dk/arbejdsgivere/outplacement}… Men det her vikarbureau Odense kan ik stå alene… Odense som by har brug for mange flere offentlige og private virksomheder, som kan udfylde samme funktion, som dette ene vikarbureau Odense i forvejen gør… Det har ivertifald vist sig som en skøn idé i forskellige andre ”storbyer”.

Jeg arbejder selv på det just nævnte vikarbureau Odense. Og jeg må indrømme, at mine kollegaer og jeg gør det ret overmega godt… Vi er fantastisk dygtige til både rekruttering Odense & outplacement Odense. I de sidste tretten år har mine kollegaer og jeg været enormt effektive til at matche arbejdsledige med søgende virksomheder… & begge parter er tilfredse med vores drivkraft. Denne tilfredshed ser vi repræsenteret i de mange undersøgelser, vi udfører tit. Jeg er lykkelig for at være del af et kompetent vikarbureau Odense, men vi kan ik’ løfte Odenses udfordringer alene… Så min bøn idag lyder: kom i sving… Vi mangler flere vikar-bureauer i Odense, der vil hjælpe de mennesker, som står uden arbejde. Således skaber vi en drigtig by, der kan udvikle sig positivt… Jeg er fascineret af Odense, og vil gerne se den folde sig ud! & af den grund er det alfa og omega med et nyt vikarbureau Odense, som kan fascilitere Odenses fortsatte vækst.