I huset har vi uenighed – kagefyld og lege til ungerne vs. hegnsstolper + havelåger

Jeg er liidt irriteret på ham derhjemme i øjeblikket. Min mand ser i øjeblikket ikke ud til at kunne overveje noget andet end havelåger [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager] og hegnsstolper [www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper], i mens praktiske jeg stresser rundt og funderer over vores mindstes børnefødselsdag omkring lagkafefyld + saftevand. Arhmenaltså. Jeg og min mand ska’ tage os sammen og få ombytte matriklens oldnordiske indhegning, og det arbejde kræver nye hegnsstolper og at manden og jeg er nødt til at beslutte os mellem utallige alternative havelåger. Fint nok, men kan alt det havehalløj ik liiige afvente til børnefesten, hvor jeg og ham får 24 børn på visit, er klaret? Børnefesten er ganske anspændt at ordne på egen hånd, vurderer undertegnede.

Efter at børnehaveungerne er blevet underholdt med daim/mango/bærlagkage og lege, så skal jeg og ham sammen anskaffe hegnsstolper og havelåger. Ellers regner jeg ikke med, at stressede jeg slipper udenom mandens sniksnak om havelåger med lås, haveplaner og hegnsstolper i træ versus alu. Decitions decitions

Personligt har jeg aldrig grundt over hvad jeg kan lide når det gælder hegnsstolper og havelåger. Hegnsstolper og havelåger har bare været en ting, som var der i forvejen, dér hvor jeg har haft barndomshjem da jeg var barn og ung. Men vi må træffe valg om det praktiske til haven, nu hvor jeg og manden er husejere. Min mand har fundet flere kompetente forhandlere online men han vil ikke afgøre valget af om vi skal have hegnsstolper af træ eller aluminium. Jeg er nok mest begejstret for træ, men tjoeh det kan ozz være at hegnsstolper i aluminium er helt lækre og stærkere? Jeg ved det ikke?

Vi snakkede hvorvidt vi skal få en ekstra høj låge, og der opdagede kæresten forskellige lækre og robuste havelåger, der heldigvis også kommer med Ruko-lås. Sådan noget lyder godt, idet jeg og kæresten har et hus på en vej, hvor ikke en sjæl vil opdage det, såfremt der opdukker indbrudstyve.