Hvis du skal transportere lagervarer, er det simpelthen nødvendigt at bruge plastpaller

Det her indlæg kigger både på træemballage som for eksempel europaller og plastpaller. Hvilken form for palle, der er mest velegnet, kommer nemlig an på det ombordværende gods såvel somtransporteringsmetoden selv. Træemballagens indlysende fordel er, at europaller er til gavn for naturen. Hertil kan det desuden tilføjes, at benyttelse af træemballage kan nedsætte udledningen af kuldioxid i forbindelse med varefragtning med så meget som tredive procent. Eftersom de kan bruges på flere fragter og uden problemer bevare den høje kvalitet, har europaller nemlig en enormt høj brugsværdi som genbrugspaller.

Plastpaller sælges derimod jævnligst som engangspaller af den grund, at de ej er så langtidsholdbare som europaller. De har derudover den styrke, at plastpaller i sammenligning med træemballage ej bliver mærket af vind og vejr, da det betyder, at de under hele fragten har samme vægt og størrelse, uagtet hvorvidt der er snevejr eller solskin. Plastpallerne fremstilles faktisk af en form for plast, som er hundrede % genbrugbart. Det er herudover ikke nødvendigt, at du ignorerer naturhensyn, kun fordi du vælger plastpaller. De er dog meget lettere, og derfor egner de sig perfekt til luftfragt, hvor den tilladte totalvægt er afgrænset.

Om plastpaller eller europaller egner sig bedst til dit konkrete transportbehov, må af den årsag være 100 % afhængigt af, hvad du bedst kan lide. For transportindustrien gælder det altid om at optimere fragtforholdene, så alting på en gang glider så ubesværligt og kan udføres hurtigst muligt. At bruge de mest velegnede paller, er med det i tankerne også utroligt afgørende af den årsag, at palletyperne har forskellige fortrin.