Hf Fyn – Søg om optagelse til at tage din HF centralt beliggende på Fyn

Ønsker du at læse en Hf Odense?

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du tumler med, er jeg overbevist om, at Fyns hf-kursus , www.vucfyn.dk/fynshfkursus, kan give dig det absolut bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er helt sikker på at blive optaget. Måske har du allerede styr på, hvad du drømmer om at være. Det er en mulighed, at du tænker dig at blive sygeplejerske, politibetjent eller socialpædagog, eller måske går du uden tøven efter et naturvidenskabeligt studie på universitetet.

Ved du ikke rigtigt, hvad du gerne vil arbejde med som færdiguddannet? Det var jeg heller ikke klar over, da jeg gik ud af skolen. Men Fyns hf-kursus giver dig ekstra tid til at finde din rette hylde.

Fyns hf-kursus – Gå efter drømmen

Går du ud af folkeskolen til maj, og vil du studere videre på en uddannelse med uanede retninger? Når du gennemfører din Hf i Odense hos Fyns Hf-kursus, så har du mulighed for at målrette HF-en til lige nøjagtig den studieretning, som du drømme om optagelse på!

Som supplement til den klassiske Hf med valgfag på A, B og C, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: Sproglig hf, pædagoglinjen, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyet så du bedst kan forberede dig til din drømmeuddannelse.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Har du lyst til at gennemføre en Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først leve op til en hel masse adgangskrav. Er det over et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor de så tester dine faglige og personlige kvalifikationer.

Afslutter du folkeskolen til juni, skal lærerne overveje, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en hf eksamen. Måske er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan begynde på Hf’en hos Fyns hf-kursus. Det måtte jeg faktisk, men det var ikke så nederen, som det kan lyde.