Har du lyst til at lave dit eget t-shirt tryk?

Man kan kreere sit eget tøj med tryk, har du lyst til at høre, hvorledes man gør det? Jeg har netop fundet en særdeles fortrinlig side online, hvorpå det er muligt at kreere tøj med tryk. Muligt er det at skabe textiltryk med et motiv, noget skrift, som du selv skriver, eller endog ens eget billede. Det er nemt at lave print på tøj; du skal blot vælge et produkt, som fx en t-shirt, og bagefter pålægge et logotryk eller andet.

Nu vil jeg fortælle, hvordan du skal gøre på hjemmesiden, såfremt du vil fabrikere din egen t-shirt med tryk… Du skal starte med at vælge det stykke tøj, du kunne tænke dig at danne tekstiltryk på. Muligt er det både at få t-shirts, bluser såvel som andet tøj, dog også alle mulige ting og sager. Du kan til- og fravælge varerne efter forskellige grupper, som f.eks. kvinde og mand samt aldersgruppe. Idet du har fundet dit tøj, skal du beslutte dig for størrelsen og farven. Herefter kan du gå hen til næste niveau, hvor du kan bestemme dig for et tryk på t-shirt.

Vil du have noget tekst som textiltryk, skal du faktisk blot skrive teksten på det valgte produkt. Hvor det skal stå, typen af skrift, farve plus størrelse kan man selv beslutte. Hvis du i stedet for vil have et logotryk, skal du holde fast på dit motiv med musen og så hive det over på dit produkt. Her kan du ligeledes bestemme farven samt omfanget og desuden den printteknik, du kunne tænke dig. Hvis du vil have tryk på tøj af et af dine egne fotos el. et design, som du selv har skabt, er du nødt til at starte med at uploade det på internetsiden. Herefter skal du vælge det og hive det hen på dit valgte tøj og beslutte størrelse på det. Idet du bliver færdig med dit tryk på tøj, så skal du lægge varen i ”Indkøbskurven”. Herefter skal du beslutte at fremstille andet tøj eller ordne betalingen, hvorefter din t-shirt med tryk vil sendes til print. Har du lyst til at skabe tryk på t-shirt med et sejt tekstiltryk? Jeg kan rekommandere ovenstående internetside, hvis du vil danne et godt tøjtryk til billige penge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>