Gangeren Samson er ikke vild med hverken hestepraksis eller hestedyrlæge Nordsjælland

Jeg har altid været uhørt glad for dyr, hvorfor jeg både har en hest, katte og en hund. Det er til gengæld ikke kun en dans på roser, for indimellem er der også nedslående ting, som skal klares – for eksempel kastration kat.

Efter en kastration hund er min skønne Princess ikke i stødet, og derfor bør hun belønnes med lifligt hundefoder. Jeg synes nemlig, at det er ekstremt synd, & derfor ønsker jeg at forkæle mine kæledyr m. en beskeden lækkerbid, ovenpå at de har haft en så frygteligt oplevelse.

Min islænder har ligeså ofte helbredsproblemer, skønt den dog ikke udsættes for kastration hund. Den skal fx jævnligt på udflugt til dyrlæge Nordsjælland, og dette er den helt sikkert ikke vild med…

Dyrlæge Nordsjælland er lykkeligvis utroligt kvalificeret, men derfor er det fortsat ej fornøjeligt. Efter et smut hos hestedyrlæge Nordsjælland skal jeg af den grund altid i butikken og indkøbe lidt lifligt til mine kæledyr. Det er nemlig der, hestepraksissen befinder sig, men det er ligeså her, der udføres sterilisation kat.

Sådanne hændelser er man desværre tvunget til at acceptere, såfremt man er dyreven, men det generer mig ej. Jeg holder jo af dyr, og i bund og grund tænker jeg ligeledes selv, at det er dejligt, de gange jeg får chancen for at købe en bid ekstraordinært godt hundefoder til de pus. Det gør mig bare så munter at vide, at de får serveret noget appetitvækkende, som de virkelig vil kunne lide! Når det er en normal onsdag skænker jeg dem naturligvis ligeledes appetitvækkende mad, men det er trods alt noget ganske specielt, at de modtager sådan en lukullisk himmerigsmundfuld!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>