Forbered dig til vinterhalvårets minusgrader brugende forsatsvinduer

Forsatsvinduer - http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/, bruges til at udføre en optimal isolering af aldrende vinduer, som blot består af ét enkelt lag glas. Isolere mere ordentligt end vinduerne, som består af termoruder, formår forsatsvinduer, såfremt de monteres korrekt. Til trods for at mig og min familie synes godt om vinteren, er det iskoldt at bo i huset, da det nemlig ej har fået en ordentlig isolering. Vores vinduer trænger hver og én til at blive udskiftet, og der er et af de store vinduer i stuen, der er smadret.

Til trods for at huset efterhånden er ødelagt, er det rigtig smukt. Forsatsvinduer vedligeholder de ældre vinduer, som ofte er et vigtigt element i huses look. Eksempelvis har alle vinduerne et kendetegnende design, hvilket vi egentlig godt kunne tænke os at beholde. Idet vinduerne bare inkluderer én enkelt rude, så skal de dermed have sat forsatsvinduer i.

Flere kan dog have noget dug vedrørende deres forsatsvinduer. Duggen generer udsigten foruden kan medføre i fremtiden at destruere rudens maling og træværk. Dug kan undgås ved at forsikre sig om, at det indre vindue er en del mere tæt på den indvendige side, end det ydre vindue er på den udvendige side. Dvs., at den anelse fugt, som opstår inde mellem ruderne, kan ventileres ud af en større masse udeluft. Forsatsvinduer kan designes specielt til dig ud fra ens vinduer, og det, synes jeg, er fortrinligt. At vi kan få designet forsatsvinduer, der er ens med vinduerne derhjemme, betyder det. Oven i købet formindskes lysgennemstrømningen af de spritnye vinduer med termoruder. Et nemmere tiltag er forsatsvinduer derfor, dersom du helst vil intensivere lysmængden i din bolig.