Flisepest – vores venner har ordnet den store omgang med imprægnering af fliser og fliserensning

Vores nære naboer har fået en terrasse så ny og fin fri for flisepest - alge-stop.dk/nyheder/2013/12/bekaemp-flisepest, , nu hvor at de har bestilt imprægnering af fliser - alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser, og fliserensning - alge-stop.dk/rensning-af-fliser, ved et habilt firma, for ja, de søde mennesker havde fået diagnosticeret flisepest på terassen. Bvadr, flisepest. Undertegnede har ikke hørt om flisepest inden da, men det er sgu ikke appetitligt.

Derfor er det godt, at de har skaffet den mest professionelle assistance til fliserensning og imprægnering af fliser. I dag er deres fliser simpelthen blevet skyllet og imprægneret så nu kommer den flisepest nok ikke retur de kommende år.

Vi ejer selv en udlevet træterrasse og derfor har vi tænkt på at få lagt en ny fin terrasse med fliser.

For fire måneder siden, efter snak med vores naboer var vi pludselig ikke så sikre længere, da de to var ganske kede af den kedeligeterrasse, der havde reddet sig flisepest og var blevet virkelig muggen.

Så for et par dage siden bød Lotte og Ludvig os over på besøg og spise et stk hygge omgang middagsmad, og der fik vi set eftervirkningen af fliserensning. Terrassen er absolut vildt flot. Gradsforskellen er massiv. Terrassen er blevet som splinterny. Og suppleret med en omgang imprægnering af fliser forbliver de flotte i lang tid.