Fifty shades novellen er i vælten som aldrig nogensinde før.

S.E.X. sells! Det er et ældgammelt ordheld, & dét holder maks. Det er imidlertid hvad, jeg vælger at tro på. Og jeg har påtænkt at undersøge, om dette ordsprog i virkeligheden taler sandt. Jeg leger med tanken om at iværksætte min egen forretning. Til at begynde med finder jeg det bedst at opstarte en online butik. Såfremt det starter ubegribeligt godt, kunne jeg virkelig godt have lyst til at åbne op for en fysisk butik. Min butik skal sælge fleshlight {http://www.amoro.dk/shop/fleshlight-1210c1.html}, fifty shades {http://www.amoro.dk/shop/fifty-shades-of-1097c1.html} filmen, samt et kondom {http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html} til dem, som har brug for det. Fifty shades har i gennem lang tid været ekstremt efterspurgt, & har fået foræret fantastisk meget plads i samtlige dagblade. Alle, jeg siger Jer, alle har hørt rygter om fifty shades! & jeg håber, at dét får den betydning, at jeg er i stand til at tiltrække en hel del købere, der er passioneret omkring fifty shades! For eventuelt er de så interesseret i andre relaterede emner også, som eks. fleshlight eller et slidstærkt kondom. På den måde er min drøm, at fifty shades universet formår at lokke personer, som dermed spenderer moneter i min lille biks.

Igennem utallige år har jeg fantaseret om at åbne en lille gesjæft. At det så lige blev en gesjæft, der forhandler fleshlight, fifty shades eller et bestemt kondom, vil jeg helt bestemt karakterisere som noget fuldkomment tilfældigt! Men ik desto mindre er det min ufravigelige virkelighed nu om stunder. Jeg har ik’ nogen drømme om at blive rig af at være forhandler af fleshlight, fifty shades eller et kondom i ny og næ. Jeg uhyggelig bevidst om, at også denne niche er tæt på at bukke under. Men det er bestemt heller ikke det mest essentielle at tjene kassen. For mig personligt er det afgørende det eventyrlige i livet som selvstændig ejer af en butik. Det absolut mest spændende for mig ligger i at begynde noget fra bunden. Det er det, jeg er fuldstændig optaget af nu, hvor jeg er i gang med at bestemme mig for, om forretningens bundsortiment skal bestå af fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den opmærksomme kunde. Der er bestemt mange afgørelser, som skal træffes. Men det er lige præcis sådan jeg kan lide det.