Fastelavnskostumer er ved at blive substitueret af fine karnevalskostumer!

Samtlige lokaliteters i landet iklæder skoleeleverne sig sidste skoledag kostumer, når de fejrer sidste dag. Dét er selvfølgelig for at celebrere, at den forpligtende skoletid er forbi. Flere ser frem til dét, & bruger utallige dage på at købe dé virkelig fortrinlige sidste skoledag kostumer. På vores allersidste skoledag var jeg på efterskole, & min sidste dag som folkeskoleelev faldt således sammen med, at mit fælles opdagelsesrejse nåede sit slutpunkt. Vores sindstemninger kredsede derfor om at vi blev tvunget til at tage afsked med uvurderlige kammerater, og vi tænkte således absolut ikke på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil absolut på samme tid vedkende mig, at jeg ikke elsker at klæde mig ud i hverken fastelavnskostumer eller karnevalskostumer. Så derfor var dét virkelig ik det store tab for mig, at min allersidste skoledag handlede om at skulle farvel i stedet for at celebrere dén sidste dag som folkeskoleelev på normal vis.

Min babysitter har klarlagt, at jeg som lille pige mange gange klædte mig ud i fastelavnskostumer. På et eller andet tidspunkt reduceredes denne lidenskab dog. Jeg kan nemt erkende det fantastiske i udklædning, men af en ukendt årsag, har jeg ej lige siden jeg var et lille pus haft en lidenskab for karnevalskostumer. Og dét er således egentlig ikke uset, at jeg arriverer som den sørgeligst udklædte bærende de mindst originale fastelavnskostumer! Og jeg må anerkende, at det er gråt og kedeligt, når samtlige andre inviterede har gjort sig umage. & ingen nyder at være fantasiforladt, så i fremtiden bruger jeg moneter på karnevalskostumer, der overhovedet ej er idéforladte!