Familien & jeg rejser til Thailand, lige så snart, at vi får sommerferie!

Absolut er det ik exceptionelt, at jeg tager mig selv i at fabulere mig til varme lande. Regnvejret uden for er gråt og bedrøveligt. Størstedelen vil nok mene, at dét er fantastisk rammende for vejret i de østlige egne i Danmark! Adskillige tænker tilmed, at de danske borgere har været vidne til et forstemmende vejr på det sidste. Dét har den virkning, at familien og jeg fantaserer om en langtidsferie » http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/langtidsferie/, et sted hen, hvor der er varmt. Vi fantaserer om, at vi rejser til Thailand » http://www.samson-travel.dk/rejsemaal/thailand/, og tager på eventyr! Både ægtefællen & jeg, samt børnene har altid elsket at rejse! & det dumme vejr styrker blot vores ønske efter rejser til Thailand, eller en langtidsferie som kan gå hvor som helst hen. Jeg efterstræber at rejse på alle gørlige måder; som rygsækrejsende, hvor kun forestillingsevnen fastsætter grænseskellene for aktiviteterne, eller en langtidsferie på en uovertruffen beach, hvor jeg kun går fra gæstgiveriet til stranden i utallige dage… Der eksisterer imidlertid en type rejser, børnene og jeg ikke er begejstret for: temarejser » http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/temarejser-med-rejseleder/,! Temarejser kalder jeg de rejser, hvor samtlige ting er udformet ned til den mindste detalje. Vi føler, at det er overordentligt frustrerende konstant at være dependent af en ufleksibel tidsplanlægning. I dagligdagen er der hyppigt så mange ting, som man er tvunget til at få ordnet, så derfor tænker jeg, at det er fortrinligt, at jeg ikke skal holde øje med uret, når jeg rejser…

Det er helt sikkert rart for os, at der ej går måneder, førend vi tager på den kvartårlige langtidsferie. Jeg kan registrere, at jeg sandelig brænder for at prøve noget nyt. En langtidsferie bidrager med nye kræfter til hverdagens trummerummer. Jeg længes efter, at familien indenfor de kommende dage rejser til Thailand! Min familie har længe ønsket at tage på en sådan langtidsferie, og Thailand er mange grebet af. Jeg vil med det samme drøfte mine forslag om en langtidsferie sammen med rollingerne & manden, & tilskynde dem til, at vi alle rejser til Thailand ved førstkommende lejlighed! I den forbindelse tilsigter jeg at forlede dem til, at vi som familie ik’ investerer moneter på en af de såkaldte temarejser, som fyren & jeg ingenlunde har været jublende glad for!