Facadeisolering, mangler du det?

Et væld af murere ordner alle former for murerarbejde på dit hjem, lige meget om arbejdet er nybyggeri, tilbygning, renovering eller reparationer. Har din ejendom behov for murerarbejde som f.eks. facaderenovering inklusive facadeisolering plus omfugning?

De fuger, der sidder mellem murstenene på et hus begynder at smuldre med årene. Dette får huset til at se medtaget ud, og ydermere bliver muren mere sårbar med hensyn til vejret, og det forårsager måske ødelæggelser på huset. Omfugning såvel som eventuelt facadeisolering kan være en oplagt mulighed ved en facaderenovering. Ødelæggelser kan f.eks. opstå, hvis fugerne er hullede, hvis de er mangelfulde, hvis der er fugt i muren el. grundet bier i muren. Murerarbejde ifm. en facaderenovering består ofte af omfugning, vandskuring, filsning/pudsning plus facadeisolering.

Klogt er det at få lavet murerarbejde for at undvige skader på boligen, dog vælger en masse folk tilmed at få arbejdet foretaget bare så huset kan have et mere moderne udtryk. Gamle boliger har ofte fuger, der er tilbagelagte, som mange mennesker vælger at få lavet omfugning på, hvor fugen lægges ud til murstenenes kant. En sådan facaderenovering har stor betydning for boligens udtryk, grundet at murværket kommer til at fremstå som enhed, og da det virker nutidigt, holdbart plus velplejet. I øvrigt kan man få foretaget en facadeisolering for at forbedre boligens stand.