Få realiseret det spejlbassin, der kan give jeres domicil et innovativt udtryk

For nylig da vores virksomhed flyttede til et andet domicil, tog vi en beslutning om at gøre noget ud over det sædvanlige og få skabt nogle smukke rammer med vandkunst både indendørs og uden for. Idéerne var utallige. Det var derfor vigtigt for mit firma at finde et vandteknisk firma, der ikke bare kunne opsætte et springvand. Det var samtidig fundamentalt for os, at den valgte virksomhed konstruerede spejlbassiner og springvand, som en helt særlig finish.

Slutresultatet er ikke mindre end beundringsværdigt. Vores hovedsæde fremstår nu med en hall med et smukt spejlbassin med lys, der blev til som et resultat af grundig sparring om design og funktionalitet foruden en projektering, der blev realiseret efter bogen. Vores spejlbassin er ydermere designet som en trappe, så bassinet går hele vejen op igennem huset til sjette etage. Sagt på anden vis; et spejlbassin, som der givetvis vil få utallige roser fra både besøgende og medarbejdere.

Uden for indgangen er der tillige blevet anlagt vandkunst i fortrinlig kvalitet så hatten passer. Her er der blevet etableret et springvand af den interaktive slags, hvor vandet er tilpasset folks bevægelser i området. I midten af springvandet er der anbragt en fontæne, som der matcher hovedkontorets stilrene linjer på fornemmeste vis. Vi vil derfor helt sikkert lægge et godt ord ind for vores leverandør, i det tilfælde jeres firma lige som vores virksomhed har planer om at anskaffe en fontæne eller en anden type vandkunst som er i international klasse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>