Få dine varer i funktionelt træemballage

Indlægget her ser på såvel træemballage , http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, som for eksempel europaller som plastpaller. Hvad for en palletype, der er mest egnet, kommer nemlig an på de transporterede varer såvel somtransportmetoden selv. Træemballagens helt store fordel er, at naturen nyder godt af europaller. godstransportering med træemballage reducerer kuldioxidmængden forbundet med fragt med næsten 30 %, kommer tilmed desuden. Europaller er nemlig yderst kostbare som genbrugspaller af den årsag, at de kan benyttes adskillige gange og fortsat bevare kvaliteten.

Plastpaller, derimod, manifaktureres jævnligst som engangspaller, da de ikke er så langtidsholdbare som europallerne. De har også den fordel, at plastpaller i modsætning til træemballage ikke påvirkes af vejrguderne, idet dvs., at de har den samme vægt og rumfang, lige meget om der er regnvejr eller sol. Af sprøjtestøbt plast, der er 100 procent genanvendeligt, manifaktureres plastpaller nemlig. Det er derudover ikke nødvendigt, at du ignorerer hensyn til naturen, blot på grund af, at du vælger plastpaller. De er til gengæld betragteligt lettere, og de er derfor det bedste valg til lufttransport, hvor der er regler for den tilladte vægt.

Hvorvidt det er plastpaller eller europaller, der er bedst til dit konkrete transportbehov, er altså 100 procent overladt til dine præferencer. For folk i kargobranchen, går det hovedsageligt ud på at optimere fragtvilkårene, for at processen foregår så ubesværet og på samme tid bliver ordnet på så kort tid som det overhovedet er muligt. Med det in mente er det også meget vigtigt at købe de bedst egnede paller af den grund, at hver enkelt palletype råder over uens plusser.