Er du som person optaget af vegetarisk efterskole kost og motion, der er sjovt, så tag på efterskole…

Jeg husker mit et-årige ophold på efterskole med jublende glæde… Jeg vil derfor foreslå et efterskole ophold til samtlige af de unge, der skulle være interesseret. Jeg brugte et uovertruffent ophold på efterskole, hvor jeg lærte en masse nye dejlige personer at kende. Det er kammerater, som jeg stadigvæk tager på café med, mange gange om året. Det er bonkammerater, som jeg ej ville kunne leve uden. I tillæg til nye kammerater fik jeg enddog også mere stolthed over mig selv i gennem mit efterskole ophold. Det kan kun forklares ved al den efterskole motion, jeg tog del i! Hver dag var der for alle elever på skolen arrangeret en eller anden bestemt form for efterskole motion, og dét var uovertruffent! I de knap så kolde dage foregik det uden døre, hvilket resulterede i, at vi samtidig med træningen, fik masser af livsbekræftende luft. Min efterskole havde interesse i at kunne tilbyde en nærende efterskole kost og motion var der som sagt også masser af. Jeg værdsatte rejsen på efterskole på grund af al den efterskole motion, de tilbød. Jeg kom i eventyrlig form, & det har fulgt mig resten af livet. Hvilket begribeligvis har betydet, at jeg føler mig meget bedre tilpas…

Jeg kender til, at der er mange mennesker, der påtænker at tage på et efterskole ophold, og jeg kan ærligt talt anbefale et år på efterskole. I særdeleshed, såfremt man ikke er klog til motion, kan efterskole motion fungere som en stille indføringsfase. Der florerer naturligvis nok myter om, at efterskole kost og motion ofte ikke er på dagsordenen, men det er ikke hvad jeg har kendskab til. Jeg deler den anskuelse, at hver og en efterskole kæmper for at gøre det allerskønneste for skolens egne. Således er forstanderne jævnligt fantastisk opslugte af at offerere både fantastisk efterskole kost og motion, hvor alle slags mennesker kan være med. Ergo, min forespørgsel til Jer derude på internettet er; gør det! Ta’ en chance, & spender et ophold på efterskole, det vil absolut ingen mennesker på ingen måde komme til at begræde! Derimod vil du kunne tænke tilbage på dit efterskole ophold med lykke!