Er du som individ forelsket i fuldkorns efterskole kost og motion, der er godt for sundheden, så tag på efterskole.

Mit ophold på efterskole var dét mest uforglemmelige år i hele min levetid! Samtlige af eleverne vil derfor foreslå et efterskole ophold til samtlige af de unge, som spørger. Jeg tilbragte et begivenhedsrigt år på efterskole, hvor jeg langt om længe havde mulighed for at folde mig ud. Venner, som jeg til denne dato stadig tager på café med, utallige gange om måneden. De er kammerater, som jeg ik ville være i stand til at klare mig uden. Sammen med nye bonkammerater fik jeg endda også fornyet følelse af selvværd under mit efterskole ophold. Det skyldtes al den efterskole motion, jeg fik foræret! Hver torsdag var der for alle studerende på skolen arrangeret en eller anden type efterskole motion, & det var det bedste, jeg vidste! I de hotte måneder foregik det udenfor, og det havde som konsekvens, at vi samtidig med motions-delen, fik ovenud meget sund luft. Min efterskole havde interesse i at tilbyde en fornem efterskole kost og motion var der som allereve nævnt også masser af. Vi holdte af livet på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de havde indlagt i hverdagen. Jeg kom i fortrinlig form, og dén har jeg beholdt som voksen. Hvilket begribeligvis har betydet, at jeg føler mig meget bedre tilpas.

Adskillige teenagere påtænker at rejse hjemmefra på efterskole, & det er ej spor mærkværdig. I særdeleshed, såfremt man ik er kyndig til sport, kan efterskole motion være en stille opstart. Der eksisterer begribeligvis nok idéer vedrørende, at efterskole kost og motion hyppigt bliver efterladt til fordel for andre ting, men dét er ik hvad jeg har kendskab til. Jeg har kendskab til, at hver & en efterskole kæmper for at kunne offerere det mest fantastiske for efterskolens bosiddende elever. Ergo: er de ansvarshavende hyppigt meget interesseret i at tilbyde både herlig efterskole kost og motion, hvor alle typer mennesker kan deltage. Således: min appel til alle teenagere derude på internettet er; ta’ afsted! Spring ud i det, og ta et år på efterskole, det vil ingen på ingen måde komme til at beklage! Tværtimod vil du kunne mindes dit efterskole ophold med jublende glæde!